Hudební pokojík úspěšně startuje!

Milí čtenáři, 

pokud máte doma šampaňské, dnes ho otevřete a radujte se s námi. Máme za sebou kus práce, ale již zbývají jen dva dny do prvního Hudebního pokojíku! 

Co jsme tedy dělali poslední dva měsíce? Podařilo se nám vyjednat a vyúčtovat smlouvu o prostorech na celý projekt dopředu. S Veselským kulturním centrem, se kterým spolupracujeme, jsme dojednali také bezplatné zapůjčení koberce a podsedáků, z toho máme obrovskou radost!

Podařilo se nám zajistit celý set hudebních nástrojů a zařídit k tomu potřebnou administrativu. Již jsme je testovali a zní opravdu lahodně. 

Spojili jsme se také s organizací HERO CLAN a s jejich pomocí jsme se propojili s dobrovolnicí grafičkou Bárou (je to naše hrdinka!), která nám pomohla s grafikou k propagaci, rozjeli jsme tedy soc. sítě Instagram a Facebook, kde se nám začali hezky sčítat sledující a potenciální účastníci. Fotka naší stránky na Instagramu je přiložena. 

Z vlastní kapsy jsme také uhradili náklady za papírové plakáty ve dvou velikostech (do vývěsných ploch formát A3 a do kapes návštěvníkům A5) a ty roznesli různě po městě. 

Připravili jsme také předběžný harmonogram každé lekce, ve které jsou některé části fixní (složili jsme například vítací píseň pro děti za zvuku zvonkohry z muzikoterapeutického setu, která bude na každé lekci stejná, bude to takový malý vítací rituál pro děti a jejich maminky/tatínky), naplánovali první sestavu jógy atp. 

Teď už zbývá jen koupit kávu , zatepla ji přivézt na 5.9. do Zarazic a těšit se na účastníky.

Za tým Pokojíku 
Anna Habancová