Mládež kraji 2024 má letní kolo!

Dobrých nápadů není nikdy dost! A tak jsme si řekli, že jich v roce 2024 podpoříme ještě víc. Vyhlašujeme letní kolo Mládeže kraji!

Do 31.5. tak můžete znovu přihlašovat své nápady na volnočasové projekty na území jihomoravského kraje!

Iniciativa Mládež kraji nabízí mladým lidem ve věku 15-26 let finanční příspěvek (letos až 50 000 Kč) a další podporu (kontakty, dobrovolníky, zapůjčení vybavení) pro uspořádání vašich vlastních projektů. Ty můžou být z oblasti sportu, umění, vzdělávání, pomoci přírodě, zvířatům, znevýhodněným skupinám, ale i spousty dalších. Pro inspiraci se můžete podívat na projekty z minulých let zde.

K přihlášení nápadu stačí krátce popsat, co chcete uspořádat, a nechat na sebe kontakt. Nepotřebujete mít zatím vymyšlené datum projektu, další členy týmu, ani jiné podrobnosti. Přihlašovací formulář najdete tady.

Po uzavření přihlášek se s autorem každého nápadu spojíme a pozveme vás na tzv. projektové dny – seminář, kde se dozvíte vše potřebné k vedení a vyúčtování projektů. Semináře proběhnou 8. a 15. června a mimo jiné vám na nich pomůžeme váš nápad rozpracovat a rozepsat do podoby finálního projektu.

Do konce června svůj hotový projekt představíte před komisí a od 1.7. můžete začít realizovat!

Tak co, jdete do toho? :)

TLDR

  • Přihlašování nápadů (pouze nápad bez podrobností): do 31.5.
  • Projektové dny (jednodenní seminář o tvorbě projektu): 8.6. a 15.6.
  • Obhajoba projektu: druhá polovina června – bude upřesněno
  • Realizace projektu: od 1.7. do 30.11.
  • Výtah důležitých informací tady